Wednesday, July 18, 2007

STUFSTOCK 5

Uitandu-ma p blogu lu' Bec observai k s-a anuntzat programu' la stufstocku' d anu' asta .. uitatzi-va shi voi :" stuffstock 5 " partea intunecata este pretzu' biletului p toate cele 4 zile , 80 d lei noi .. deci mai incet cu bautura shi cu tzigariile , strangetzi bani k sa 
ajungetzi in Vama Veche p 16-19 august . Probabil iara o sa fie multzi nazisti shi multzi blackarashi veseli , k d vine Cradle of Filth , da foarte educativ asha , macar o sa fie lume 
.. fie .. vin cateva trupe destul 
d fain , Phoenix in primul rand .. shi ink cateva p acolo .. deci oarecum se merita biletu' [ abonamentu' p 4 zile , bratzara gen anu' trecut ]  . In concluzie , n vedem p acolo copiilashi ai intunericului ..
by THEO

3 comments:

Anonymous said...

In primul rand anu asta am d gand sa le fur steagu cu orice pretz...sa nu ii mai las ghiozdanu lu carbune(mare om) pe unde apuc..si poate intrat fara bilet cine stie...dai si tipa aia blonda care a primit un genunchi in cap deoarece semana foarte mult cu costin..sau asta era mai d mult..ma rog nu conteaza..vedetzi ba inca mai tzin minte ce am facut asta vara...vreme buna sa fie..maria sa aiba masina..si poate imi iau cort mai mare :))..si bag picioru daca vine iar victorash ii spunem ca avem treaba :)

Anonymous said...

Haules iar IPR ma...pai sa dea draq ca in loc sa aduca cva frumos sa apuce p lume fericirea sa se apuce d manutze sa se pupe si sa se duca in cort sa faca avioane din mustar..aduc o formatie de retarzi(dap am dreptu la opinie) care t indeamna sa omori tziganii pe langa alte cretinisme..ai draq sponsori..

Anonymous said...

si inca cva cu banii de bilete de anu trecut ce s-a facut?pt ca din cate am intzeles eu tot evenimentul are k scop salvarea vamii..nu pt platirea formatiilor..pai uite d-aia nu mai vine chilian sau vama veche (sau vama cum dreaq le-o mai zice)..vin fomisti de bani pt ca sa fim sinceri si phoenix cat d bine or canta ei si tot respectu pt muzica pe care o fac tot niste fomisti sunt si ei..si intr-adevar e cam mult pai cu banii astia sau cva mai mult... la alte concerte itzi asigurau si o masa.. poate chiar si transport..heh noi sa fim sanatoshi sa apucam ziua d maine..