Thursday, August 27, 2009

Misterul puiului de “extraterestru”



Patru laboratoare au incercat cele mai noi metode: in zadar… Cercetatorii nu au reusit pana acum sa determine ADN-ul ciudatei creaturi descoperite in Mexic.
Faptul ca oamenii de stiinta nu au reusit sa stabileasca mostenirea genetica a vietatii, desi s-au folosit de toate metodele cunoscute, este o dovada in plus ca aceasta nu vine de pe Pamant, crede Jaime Maussan, ufologul care a facut publica toata povestea.
“La inceput am crezut ca este vorba despre o gluma proasta, poate despre o maimuta jupuita”, a declarat Maussan pentru cotidianul german Bild. “Am luat mostre de tesut, de os, par si piele, pe care le-am trimis la trei laboratoare din Mexic si unul din Canada. Niciunul nu a reusit sa identifice ADN-ul, concluzionand ca mostrele erau putrede”, a mai spus Maussan.
Puiul de “extraterestru” a ajuns in mainile lui Maussan dupa moartea subita si stranie a fermierului care l-a descoperit. Ufologul a convins-o atunci pe vaduva sa trimita probe la laborator.
Testele efectuate pana acum arata ca, intr-adevar, creatura este ceva nemaivazut: cu pielea extrem de fina, iar ochii, creierul si urechea interna mult mai pronuntate decat la primate.

Sursa: stirileprotv.ro

No comments: