Tuesday, September 30, 2008

4,4 trilioane de lire sterline pentru oricine poate dovedi evolutia

Nu mai putin de 10 trilioane de lire turcesti noi, echivalentul a 4,4 trilioane de lire sterline, este premiul oferit de controversatul autor creationist de origine turca, Adnan Oktar, pentru oricine poate dovedi că teoria evolutionistă a lui Charles Darwin este corecta. Adnan Oktar, cunoscut si sub pseudonimul Harun Yahya, a devenit cunoscut in lumea intreaga prin violentele campanii indreptate impotriva a ceea ce numeste „Dictatura Darwinista”. Asa ca cine spune ca invatatul nu ajuta in viata se insala, degeaba ai scoala vietii daca nu poti dovedii teoria evolutiei si sa fi mai bogat cu 4,4 trilione de lire sterline. Trecand peste momentul de "ha ha funny", ma intreb cum poate oferii aceasta suma de bani, in cazul (foarte putin probabil) de chiar s-ar gasi careva care sa demonstreze aceasta teorie a evolutiei, impotriva careia este. Mergand pe premiza "niciodata sa nu zici niciodata" poate se gaseste cineva care sa demonstreze imposibilul.. ramane de vazut.

1 comment:

NeuroN said...

Teoria evolutionista a lui Darwin a fost explicata, sau ma rog, dovedita. Doar cine a vrut sa o creada a inteles. Dar cei care cred, inca, in religie si in crearea omului direct de catre Atotputernicul, probabil nici daca ar fi dusi in timp nu ar crede. In fine, asta e o alta discutie.
ADN-ul vietuitoarelor de pe pamant sunt foarte asemanatoare ca structura. Maimutele au 95% ADN asemanator cu oamenii. Trestia 70%. Nu trebuie sa fie mutatii majore ale ADN-ului pentru a aparea o alta specie foarte diferita de cea initiala. Iar aceste mutatii pot aparea foarte usor.
De unde stim noi ca nu ar fi existat acum oameni amfibie cu 4 maini si 4 picioare? Pentru ca noi nu permitem acum mutatii ale oamenilor. Incercam sa reducem numarul acestor "anomalii". Aceste "anomalii" care pentru evolutia vietii pe Pamant sunt normale.
Sper ca ai prins ideea.