Sunday, August 10, 2008

Monstrul din Montauk


O intreaga telenovela s-a declansat in East Hampton, New York, dupa ce un agent imobiliar local, Eric Olsen, a gasit pe plaja cadavrul unui animal necunoscut.
Uimit de descoperirea sa, acesta l-a luat si l-a depozitat in gradina unui prieten artist, care urma sa ii foloseasca oasele in lucrarile sale.
Numai ca la foarte scurt timp dupa gasirea acestuia, cadavrul a disparut ca prin minune, fara sa se mai stie ceva de el. Olsen este de parere ca acesta i-a fost furat, insa cateva fotografii ale ciudateniei numita “Monstrul din Montauk” au fost facute inainte de disparitia acestuia.
Dupa gasirea cadavrului, multa lume a refuzat sa creada ca exemplarul apartine criptozoologiei. Unii sunt de parere ca este vorba despre un raton, in vreme ce altii cred ca este un pit bull antrenat pentru lupte care a fost sacrificat, probabil dupa ce a fost infrant.
O multime de teorii se invart in jurul Monstrului din Montauk, insa nici una nu poate fi verificata, in lipsa corpului acestuia, lasand mass-media americana in mijlocul unui vartej de intrebari si supozitii.

Sursa: Fox News

descopera.ro

Pare destul d trucata poza ce-i drept . Probabil un american plictisit d rutina zilnik a zis k c ar fi sa aiba parte d cele 15 minute d celebritate p la tv shi sa faca o poza trucata p pc shi sa inventeze o poveste fantasmogirica in care sa de-a d banuit k organizetziile federale iau furat monstruletzu' gasit k sa ascunda faptu' k chiar exista extratereshtri , creaturi mutante sau c chestie o fi aia din poza .

No comments: