Sunday, December 16, 2007

Romania in South Park

Probabil majoritatea shtitzi episodu' 3 [ Quintuplets ] din sezonu' 4 d la South Park , in care cred k se mentzioneaza "Romania" d vreo 50 d ori . In acest episod se face mishto la greu d tzarishoara noastra , in care e vorba d 5 fetzitze gemene [ nu shtiu care ar fi termenu' d 5 copii nascutzi in acelashi timp d aceashi mama ] .. ma rog , varianta in engleza o deducetzi k e chiar insashi titlu episodului . Aceste copilashe d varsta cu Kyle , Stan , Cartman shi Kenny sunt gimnaste pt un circ kre are loc la ei in South Park .. se ajunge k tot orashu' sa protesteze impotriva Romaniei , ale caror conducatori [ o imitatzie de Ceaushescu' shi un tzar rus ] le vroiau inapoi in Romania . Replica epocala "You don't want to go back to poor and stupid Romania" .. shi tot felu' d faze d genu' tipic pt South Park , nu vreau sa zic k nu e funny , k e doar un desene animat , dar eu zic k o mare parte gandesc in felu' asta despre tzarishoara noastra . Una dintre fetitzele gimnaste din poveste o chema Nadia .. asta mi s-a parut cea mai nashpa faza .. potzi sa face-tzi mishto d situatzia noastra , k suntem saraci shi proshti [ pt k asha shi suntem , mai ales proshti , km la acelashi nivel d prostie cu americanii , vorba d masele d oameni ] .. dar aiurea faza sa iei in ras unu' din simboluriile noastre cele mai d pretz , probabil cel mai cunoscut cetatzean roman din lume , Nadia Comaneci , care shtim totzi cine este , ce a fost shi ce a facut . In rest pot sa spun k episodu' e funny , la final tot Romania iese interesant victorioasa , datorita spiritului natzionalist al celor 5 fetitze gimnaste . A da , Kenny ajunge mare vedeta muzicala in Romania .. shi k aproape d fiecare data , pan' la urma moare . Ok .. am ajuns sa discut despre desene animate p blog , da am 20 d ani shi ma uit la desene animate .. hai sa radem d mine .. ha ha ha .. trebuia sa ma uit la South Park mai d tanar , dar nici acuma nu e timpu' pierdut .. asta e . Intr-o perioada in care km totu' e boring , ma delectez shi eu cu activitatzi d genu' prezentate in acest post . Urmaritzi filmuletzu' [ cei care nu-l shtitzi shi d c nu shi cei kre l-atzi mai vazut ] .. o sa va placa .. have fun !
South Park / Season 4 / Episode 3 / Quintuplets [ click on it ]
THEO

20 comments:

Chibby said...

dragut episodul. naspa de faza cu Nadia. nu merita ea chestii de astea.
eh..asta e..asa suntem vazuti in afara, din pacate. nu prea avem ce sa facem. c'est la vie!

Anonymous said...

Da am vazut acel episod. Sunt fan south park dar pentru faza aceea mi-am bagat si mi-am scos din ei o saptamana intreaga. La fel am facut si cand parazitii au scos fuck you romania. Le-am umplut forumurile fanilor de injurii aduse la adresa parazitilor (cacanari). Daca nu le place sa emigreze. Daca vor sa faca ceva relevant sa nu mai cante despre ce nu le convine, sa faca ceva sa repare ceea ce nu le convine. Cui nu-i place Romania, VALEA! TRADAREA SE PEDEPSESTE CU MOARTEA ! ... sunt mai nationalist de felu meu si consider orice natie in afara de natia mea este inferioara. :D

Anonymous said...

daca esti fan south park si ai astfel de convingeri urmaresti seria degeaba ... sau poate cartman este modelul tau in viata ;)

Anonymous said...

Al meu este.A lu dorel nush dar ce ar fi rau in asta?

Anonymous said...

cartman e egoist, rasist si sadic, trasaturi pe care nu le apreciez prea mult la o persoana :)) .. mie imi place butters ... :))

Constantin said...

And butters u shall be;;).....Need to say more?:)

Ana said...

Salut,
Sunt fana declarata si inraita South Park. Mi se pare un show cinic iar dialogurile geniale. Cateodata unele episoade chiar sunt superplicticoase, dar alte stralucite. Am vazut episodul asta ieri si am ramas cu un gust amar (suntem confundati cu rusii, este exploatat stereotipul Nadia, ma mir cum de nu l-au amestecat si pe Dracula in toata afacerea asta, bla bla bla). Faza e ca ne amuza copios glumele pe seama altor religii, politicienilor americani, vedetelor internationale si cand se ia de noi (ne baga si pe noi in seama), ne ofticam. Apropo: difuzarea acestui episod a fost interzisa de CNA in 2000. Eu zic sa ne detasam un pic si sa ne amuzam. In fond: IT'S JUST A SHOW! DEAL WITH IT!

Anonymous said...

Nu înţeleg , de ce ai blog dacă nu ştii să scrii româneşte ?

THEO said...

te-ai gasit tu pruteanu reincarnat

Anonymous said...

OK,pana la urma tot America a fost criticata,fetele le spun protestatarilor ca ei nu au ce face sa-si ia o viata iar celor 4 baieti ca nu stiu nimic despre Romania.Mesajul episodului a fost ca americanii critica state despre care nu stiu nimic,ei nevazand problemele lor.
La final Romania iese doar saraca asa cum este in realitate.
South Park rulles.

Anonymous said...

Ue...voi sunteti ca Isaac...au facut misto de N natii si N religii in show n-ati comentat unu nik...fac misto de Romania sariti toti...asa e...occidentul ne priveste ca pe o ramasita a fostei URSS...impacati-va cu ideea...si Nadia aia...dak era asa de mare simbol al Romaniei nu pleca in America repede...ganditi aiurea tare...e un misto deci tre' privit ca atare..sunt sigur ca multi ati ras cand ati vazut starvin marvin sau the passions of the jews..hai sa fim seriosi...

isteeh said...

Bine ca aperi Rromania si scrii ca un dobitoc cu "tz" , "sh" si "k" in loc de "ca" . Vai de sfecla ta.

Anonymous said...

@stefan alexandru: frate...tu nu te-ai prins? tot ce au facut ei a fost sa arate cum este privita Romania de americani...pentru ca asa este... South Park rocks...Kenny rocks:x

Anonymous said...

Episodul ala cu Romania , e o aluzie la un eveniment real care aa avut loc in anii 90 cu un baietel cubanez , e o adevarata drama , americanii stiu ca de fapt nu e vorba de Romania , Bill clinton de aia nu a mai fost reales , pentru ca l-a trimis pe baiat inapoi in cuba , in 2008 baiatul ala a ajuns un comunist cu toate drepturile

Andrei said...

uite unde era nationalismul...
pentru orice pusti frustrat... arta nu se cenzureaza, e libera, fiecare e liber sa creeze ce vrea! de ce sunt alte natii inferioare, ma? ai vreun argument?
inca ceva... invata sa scrii daca vrei sa fi mai apreciat

Anonymous said...

nu inteleg dc scri cuvinte gen fetitze si kre....etc nu poti sa scri cuvintul corect fara cacaturi gen 2fast sau kjsa sau cu @$* esti cocalar taran sau carei treaba?

T.A.I said...

@Ana : De Acord !
@stefan alexandru : nationalistule , daca ar fi ca noi romanii sa ne revoltam pentru acest episod care pana la urma transmite un mesaj cat se poate de clar : felul cum vad americanii tarile mai mici , atunci islamicii , chinezii (sa nu uitam vorbele , china is a very stupid country let's make fun of them) si sa nu mai vorbesc de canadieni si alte popoare si religii , ar trebui sa ii asasineze pe matt stone si trey parker ...
sunt iritat de felul cum a fost scris mesajul impotriva "Romania in South Park" : k , sh , tz , @ , $ :| . esti cumva tiganizat sau traiesti in vreun catune uitat de lume ?

Matei's said...

they took my pride !!! :)))

Robert said...

salut! voiam sa-ti spun ca esti incredibil de prost si ca aia n-au facut nici pe departe misto de tzarishoara ta cum merita. daca sunt cel putin 10 retarzi ca tine care scriu asa, e clar ca meritam sa rada toti de noi. in rest, bafta si taie-ti venele.

Anonymous said...

E tare cel care zice ca ii place Butters... Citez din s06.ep01: Stan: You're gay? It's fine if you're gay, Butters. I don't care.