Monday, December 3, 2007

Nu suport sondajele....

"un institut de cercetatori din pula me bla bla bla au ajuns la concluzia ca femeile fut mai mult decat barbatzii si ca fumeaza mai putzin decat androginii.....".Stitzi voi chestii dalea.....De exemplu am auzit una supertare facuta in Marea Britanie care zicea top 10 la cei enerveaza cel mai mult pe englezoi si era o chestie ca personalul responsabil cu curatzenia le poarta noaptea papucii cu care ei stau ziua in picioare la birou.Doamne mam gandit e viatza asa de buna incat sa le fie chestii dastea probleme?Ori au ajuns atat de ignorantzi?.....Raspunsul cred ca ar fi undeva pe la mijloc.Dupa atatzia nervi facute de chestiile astea nefolositoare mam hotarat sami fac si eu echipa mea de specialisti.O sa o numesc INVIZIBILII si o sa fiu cercetator sef si adjunct in ea cat si secretara si asistent:D.Oricum o sa fie o echipa mare si uite ca am facut si primul studiu cu ocazia asta:
Daca fumezi in fatza monitorului cu tub catodic ochii tai au sa fie mai protejatzi decat orice ecran protector antiradiatzie.Dupa saptamini de studii si mii de tzigari fumate in fatza computerului eu si colegii mei am ajuns la concluzia ca bitumul si nicotina din fumul de tzigare resping radiatziile daunatoare retine.

Binisor pentru un prim studiu uhh?.....Al vostru mare cercetator Costin si echipa lui va ureaza multe ore de fumat pertecute in fatza calculatorului intro viatza cat mai scurta si cat mai clara:).

3 comments:

Irina said...

da, becks e dulce! e berea mea favorita si e dulce! (am dat peste multi oameni care ziceau ca e amara :) oameni nebuni!)

Anonymous said...

Da normal.....Si mie aia neagra si foarte amara:).....

Anonymous said...

da ba!! de aia port eu ochelari acum, cu tot cu monitorul meu anti radiatii si lentilele anti reflexii... nu am fumat niciodata la calculator!! multumesc sondajului, gratie partidului