Tuesday, September 15, 2009

Sex pentru cazare in camin


Adevarul de Seara dezvaluie intr-un reportaj practicile la care se preteaza administratorii de camin pentru a le santaja pe studentele care vor un loc de cazare. Mai nou, administratorii au ajuns sa prefere "plata in natura".

Reporterul "Adevarul de Seara" l-a inregistrat pe Matei Pantelimon, administratorul Caminului A 2 din Complexul Studentesc Agronomie din Bucuresti, cand ii oferea o camera contra unei partide de amor. Angajatul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara a fost surprins de camera ascunsa cand negocia un loc de cazare "la negru".

Jurnalista relateaza experienta negocierii pretului unui loc in camin, iar Adevarul publica si inregistrarea cu camera ascunsa a discutiei cu administratorul de camin din Bucuresti, pe care o puteti vedea aici.

"Administratorul Caminului A 2, Matei Pantelimon, nea Puiu asa cum ii spun studentii, un barbat la vreo 50 de ani, m-a primit in biroul sau. Initial mi a refuzat cererea legata de un loc in camin, pretinzand ca nu sunt locuri suficiente nici pentru studentii de la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, institutie de care apartin caminele. Dupa trei ore de asteptat in fata cladirii, nea Puiu s-a razgandit. M-a condus din nou in biroul sau si, de data aceasta, a urmat un adevarat interogatoriu. M-a intrebat la ce facultate sunt, ce varsta am, ce lucreaza parintii si daca sunt casatorita".

Nea Puiu stie ce vrea si ii spune transant fetei care ii sunt doleantele: "Eu nu iau bani. Daca erai maritata, luam altceva, ai inteles? Daca erai maritata, stiam ce sa-ti cer", ii spune administratorul jurnalistei. Seria de intrebari indiscrete continua: "Te-ai culcat cu vreun baiat pana acum la varsta asta? Ai un iubit ?".

"Se apropie, ma imbratiseaza si stabilim sa ne vedem ziua urmatoare pentru recompensa: o partida de sex", relateaza ziarista.

Atitudinea administratorului s-a schimbat brusc in momentul in care a observant ca este filmat. Brusc se schimba la fata, iar vocea incepe sa-i tremure si repeta obsesiv ca imi va da camera la camin. "Te rezolv, nu are nimic una cu alta. Am glumit sa stii. Ia-o ca pe o gluma. O sa te ajut. Esti o fata sarmana", continua sa bolboroseasca barbatul, potrivit relatarii facute de jurnalista.




Publicat: 14 Septembrie 2009

No comments: