Tuesday, February 5, 2008

La multzi ani Regelui !!


Azi nu's anti ceva , azi sunt pro ceva . Shi sa va spun d c .. azi 5 februarie , Gheorghe Hagi , implineshte varsta d 43 d ani . Orice prezentare a celui mai mare fotbalist din istoria Romaniei shi nu numai este d prisos . Las aceste imagini cu unele din executziile sale [ magice uneori ] d alungu' anilor sa vorbeasca d la sine . Nu ar trebui niciodata sa uitam ce a facut acest om , cate bucurii ne-a adus shi k reprezinta un brand al tzarii noastre in intreaga lume , oriunde te duci p planeta asta shi spui d Hagi lumea il sthie . Mai tzin minte shi acuma o seara d Champions League , un meci Galatasaray - Monaco cu o executzie d a lu' Hagi d la mijlocu' terenului aproape , am ramas :| .. sau golu' cu Columbia d la World Cup '94 .. sau cand avea doar 18 ani shi se umblea tot stadionu' in Regie sa-l vada p Hagi jucand la Sportul Studentesc .. sau golu' prin care Steaua a luat Super Cupa Europei in finala cu Dinamo Kiew .. shi extrem d multe alte goluri , dribinguri , pase , care te lasa masca cand le vezi .. un asemenea jucator nu se va nashte , sau cum se spunea , dk Hagi nu s-ar fi nascut , ar fi fost trebuit inventat .
THEO

8 comments:

Anonymous said...

salut!:) am vazut ca ai adsense pe blogul tau, as fi interesata daca ai vrea sa facem schimb
de "clickuri"...sa intru pe site-urile de pe blogul tau, si tu sa intri pe ale mele, daca vrei, oricum ar fi, astept un raspuns te rog.
blog-ul meu este: www.a-better-view.blogspot.com
si de acelasi lucru e interesat si cel ce are blog-ul: vladbarbu.blogspot.com
multumesc!

Anonymous said...

in primul rand, te rog nu ma injura nici pe mine nici pe altii. in al doilea rand..am un cont la blogger si il foloesc si in propriile mele placeri...daca ai fi avut curiozitatea sa te uiti poate ai fi vazut, in al doilea rand folosesc google adsense si publicitatea pentru a face rost de niste bani...cum sati zic....100$ intr-un an jumate...nu cred ca mam imbogatit nu? dar miau prins bine..stii de ce? pt ca cu banii aia miam luat o baterie noua la aparatul foto ca nu ma mai tinea aia veche ca la 1 an trebuie schimbate ok? deci am folosit banii "scosi" de pe publicitatea de pe blogul meu pt a continua sami existe blogul, pt a contiuna sa fac fotografii si a le pune in continuare pe blog. imi cer scuze ca te-am deranjat...si inca o data te rog sati retragi injuraturile! tu de ce ai publicitate pe blogul tau? nu faci oare parte dintre aia pe care iai jignit?

Anonymous said...

sau poate asta e modul tau de a iti atrage vizitatori pe blog? injurandui pe altii asa ti se vor citit tie articolele si comentariile ? tiam lasat un mesaj pasnic, nu necestia "dava draq"! puteai sa raspunzi doar simplu NU si daca vroiai adaugai si "nu sunt de acord cu asta", dar sa injuri..te rog frumos!

Anonymous said...

da, ma bucur ca pana la urma ne-am cam inteles, eu sunt sutdenta destul de la inceput..si facultatea mea nu imi permite un serviciu..motiv pentru care mama, tata si google adsense...sunt singurele mele surse. :) cand voi termina facultatea asta..peste cativa ani...o sa-mi cumpar ce vreau eu din salariu :) pana atunci incerc tot felul de metode ce necesita mai putin timp sau pot sa le programez eu in functie de timpul liber de la facultate. iti multumesc, o zi buna!

THEO said...

4 comenturi shi nici unu' nu are legatura cu postu' .. pt Sfantu' Ashteapta , nu era mai simplu sa face-tzi schimb d id-uri shi sa va certatzi acolo ? :)

Anonymous said...

Da chiar buna idee:D.....Apropo la multzi ani Gicutza:d....Sa nu uitam totusi ca Hagi e machidonu nostru de la Constantza:D:D:D

Anonymous said...

La multi ani !!!

Anonymous said...

pacat ca e stelist ...