Wednesday, May 25, 2011

Unde se vede finala cupei Steaua-Dinamo

Finala Cupei Romaniei editia 2010-2011 va avea loc in aeasta seara la Brasov. Meciul va fi transmis live video pe site-ul Pro TV-ului si pe sport.ro incepand cu ora 21:15.

Cupa Romaniei ramane singurul trofeu posibil pentru cele mai iubite echipe de la noi. Pe langa importanta traditie, pe langa trofeu, cea mai importanta miza pentru Steaua si Dinamo este calificarea in playofful Europa League.

Ultima finala de Cupa Steaua-Dinamo s-a jucat in urma cu 21 de ani, cand a fost in mare parte urmarita de catre romani pe televizoare alb-negru.



www.Sport.ro

8 comments:

Bowman Dave said...

Caderea in derizoriu pare ca te caracterizeaza. Muie steaua. Muie dinamo. Dupa 90 ar fi trebuit sa dispara aceste ceausisme de echipe. Nu au disparut. Dovada ca traim intr-o tara care isi merita soarta. huo romania.

THEO said...

Bănuiesc că eşti fan FC Vaslui(daca mă înşel îmi cer scuze ), nu sunt suporter al nici uneia din echipele ceauşiste cum le numeşti tu. Nu vreau sa fiu ofensator, dar FC Vaslui, n-are nici 10 ani de existenţă, echipele ceauşiste băiete de bine de rău au avut unele rezultate bune în cupele europene, Vasluiul ce a facut, au fost carne de tun la Atena anul trecut. Deci treaba cu "muie" aia "muie" alţii, omule, fi civilizat te rog, adică bănuiesc că nu trăieşti într-o peşteră, chiar şi aşa nu ar fi o scuză.

Bowman Dave said...

Prietene, nu sunt fan fc vaslui, si nici din vaslui. De unde sunt eu e o eroare ca se numeste romania, si comentul meu nu era despre fotbal, ci despre spirit de turma. Si mai lasa pudibondada...

THEO said...

esti foarte frustrat pe treaba cu romania.. cine te tine in tara asta, daca nu-ti convine pleaca

Bowman Dave said...

Cred ca as prefera invers, sunt acasa de mai multe generatii decat exista romania la mine acasa. La tine cum ar fi daca de poimaine se decreteaza ca se va numi de unde esti tu Ţigania ?

THEO said...

ma nu stiu, nu prea sunt mari sanse sa se intample treaba asta.. asa ca nu ma agit

Bowman Dave said...

Empatia... bat-o vina.
Lasa, ca "vine" ungurii sa ne ia ardealu'...
:-)))))))

THEO said...

unguri pe noi, noi pe moldoveni.. si moldoveni saracii toti trag de ei