Friday, May 15, 2009

Romanca ce si-a licitat virginitatea

Romania e o tara frumoasa, avem munti, paduri, zapada, castele, monumente, biserici, mare, plaje, nisip, peisaje minunate si romani, majoritatea cu personalitati minunate si ideei nastrusnice. Sa va prezint un exemplar din aceasta masa de romani, mai degraba spus e o exemplara care am gasit-o pe net si despre care e urmatorul articol.
.. Românca Alina Percea, care şi-a licitat virginitatea pe Internet, se află din nou pe primele pagini ale publicaţiilor străine. Aceasta a povestit pentru The Sun cum a decurs prima noapte cu fericitul câştigător.
Deşi spera să primească cel puţin 50.000 de lire sterline, românca a fost nevoită să renunţe la virginitate pentru numai 10.000 de lire. Nimeni nu a considerat că virginitatea fetei merită mai mult.
Cel care a plătit această sumă este un om de afaceri italian. Alina a dezvăluit amănunte din prima noapte petrecută cu italianul.
Bărbatul i-a plătit drumul până la Veneţia, unde cei doi s-au cazat la un hotel de cinci stele. "Speram să întâlnesc un bărbat drăguţ, ca în filmul "Pretty Woman", a povestit românca.
"Când am ajuns pe aeroport, un bărbat a venit spre mine, mi-a dat o cutie de bomboane de ciocolată şi mi-a spus "Bine ai venit în Veneţia!". Nu-şi arăta vârsta , de 45 de ani. Era îmbrăcat frumos, avea părul şaten, ochii verzi şi un zâmbet plăcut".
Alina a dezvăluit şi amănunte mai picante din întâlnirea cu italianul. Aceasta a povestit că în aceeaşi seară a făcut sex neprotejat cu bărbatul. "Ne-am sărutat şi apoi am făcut sex. Am avut emoţii foarte mari. A fost o experienţă plăcută, pentru că m-am simţit atrasă de el", a adăugat Alina.
Cu toate că nu a adunat suma necesară pentru a-şi plăti studiile universitare, românca susţine că are în continuare planuri să urmeze o facultate.
Antena3.ro ..
Nu-i asa ca Romania e o tara grozava, ma sperie, cum naiba se poate ajunge la cazuri de genul, parca am fi in evul mediu si am fi la un targ de cai sau negrii (cam acelasi lucru) si am verifica dinti si liciteaza preturi.

1 comment:

virginitate said...

Mi-a spus o tipa candva: "am considerat ca niciun barbat nu merita sa ma dezvirgineze, asa ca prima oara am facut-o cu un vibrator :)"
Fiecare are voie sa-si faca viata cum doreste, chiar daca asta inseamna sa se intoarca cu secole in trecut :)