Tuesday, March 10, 2009

In 2012 sfarsitul ?

Anul 2012, un moment de cumpana pentru omenire
- Timpul va ajunge la zero, clima se va schimba dramatic, iar ADN-ul uman va fi reprogramat.
Pamantul va suferi din cauza schimbarilor bruste de clima si milioane de oameni vor muri de foame si razboaie.
Pe masura ce ne apropiem de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbari la nivelul planetei, care vor provoca modificari radicale si bruste de clima si vor duce la anarhie, se arata intr-un raport al Pentagonului. Teoria este sustinuta de mayasi, care prevad ca „sfarsitul timpului“ va avea loc pe 21 decembrie 2012. Calendarul Maya se incheie brusc la aceasta data, cu toate ca, in trecut, mayasii, care erau foarte avansati in astronomie, calculasera date cosmice pana la milioane de ani.
Schimbare radicala de clima in Europa
Previziunile sunt sumbre pentru perioada premergatoare anului 2012. Dupa 2010, Europa va suporta o schimbare radicala de clima si se estimeaza ca milioane de oameni vor muri din cauza foametei si a razboiului. Pana in 2009, se anunta furtuni violente care vor distruge bariera de coasta a Olandei, determinand pierderea unor vaste teritorii. India, Africa de Sud si Indonezia vor fi distruse de revolte si conflicte interne, iar granarele lumii vor fi golite de seceta. Un climat siberian va pune stapanire pe Marea Britanie si tarile vecine, se arata in raportul Pentagonului, care prezice faptul ca schimbarea climei va fi o amenintare chiar mai mare decat cea terorista: verile vor fi din ce in ce mai calde, provocand o si mai rapida topire a ghetarilor, cu consecinte grave asupra climei; la extrem, se poate ajunge la ierni cu temperaturi foarte scazute, similare Siberiei, in tarile limitrofe Atlanticului de Nord.
Nu va fi sfarsitul lumii
La nivel planetar, avem de-a face cu o inversiune a polilor magnetici, fenomen care se petrece o data la 13.000 de ani, deci de doua ori intr-un mare ciclu cosmic de 26.000 de ani. De asemenea, asistam la o crestere a rezonantei magnetice a Pamantului, care a inceput din 1980. Prin urmare, in anul 2012, timpul va atinge valoarea zero. In prezent, ziua are de fapt doar 16 ore, in loc de 24, din cauza faptului ca rezonanta are 12 cicli pe secunda, fata de 7,83 cicli pe secunda. Tot in 2012, planul sistemului nostru solar se va alinia peste planul Galaxiei, Calea Lactee.
Potrivit mayasilor, anul 2012 nu va fi sfarsitul lumii, ci momentul cand adevarul ne va fi revelat. Toate aceste schimbari dramatice vor avea efecte serioase si asupra ADN-ului uman, care va fi suferit o reprogramare si va fi imbunatatit, avand 12 spirale in loc de doua. Oamenii vor depasi tehnologia, asa cum e cunoscuta azi si va avea loc o trecere rapida prin dimensiunea a patra si intrarea in cea de-a cincea.
Aceasta este o previziune foarte pesimista, insa efectele amintite se resimt in ziua de azi. Ramane de vazut ce se va intampla.
Voi credeti ca acest raport e aproape de adevar?

1 comment:

dracu said...

Trecerea mai rapida a timpului e un fenomen ce poate fi intradevar resimtit de oameni,in special de cei 30+ ani,care au trait si inainte de anii 80 si dupa.multi,daca ii intrebi,spun ca "nu vezi timpu' asta cum trece,ca acu' e zi,acu' e noapte,trece,domne,prea repede",oameni simpli,care nu stiu stiinta.
in 2012 nu va fii sfarsitul.
nu stiu daca transcedem in al 4lea univers,cum sustin alte teorii ca asa ar fi disparut si dinozaurii.
zvonurile spun ca oamenii "buni" ar trece in celalalt univers,pe cand cei "rai" ar disparea.in Ezoteric Agenda spune despre adn cum ca ar fi afectat de emotiile pe care le simtim,sentimentele principale fiind iubirea[pozitiv] si frica[negativ],fiecare vibrand pe o anumita unda si umbland pe la adn.
iar mayasii nu prea au prezis ei sfarsitul lumii,asta e mai mult o idee mult comercializata.