Monday, June 2, 2008

Ce chestie .. ??

Plictisindu-ma intr-o zi d luni , da luni e o zi foarte boring cu draci , nu shtiu kre o fi fericit k e luni . Fie .. shi in aceasta zi mirifik d luni am zis k dupa cateva zile ar fi cazu' sa-mi verific shi eu mailu' [ poate cine shtie ce-oi afla ] shi am descoperit o chestie interesanta legata d partea feminina a speciei noatre d p aceasta planeta a noastra albastruie shi dragutza . Shi anume boobs , deci sa intzeleg k barbatzii nu se uita degeaba la sanii tipelor , adik o fac cu-n scop nobil [ non-pervers sau non-sexual ] , adik acel scop e sa descopere c fel d personalitate are aceea tipa la care se holbeaza k un pedofil la un copilash d 13 ani gol shi inlantzuit d un calorifer [ that's sick , i know ] .. ok .. nici eu nu cred c am spus , dar sa zambim prosteshte cu totzii shi sa zicem k e asha . Ok , hai sa trec la articolu' al carei prezentare incerc eu sa i-o fac aicea .

" Cum totii stim ca frumusetea feminina autentica nu se reduce doar la un aspect fizic atractiv, ci ea este un rezultat al echilibrului dintre trupul, sufletul si spiritul unei femei. Cu cat insa o femeie este mai constienta de acele amanunte fizice care ii asigura unicitatea si care ii redau masura frumusetii sale, cu atat mai mult va fi nu doar frumoasa, ci si seducatoare.
anii au constituit dintotdeauna un simbol, marturisit sau nu, al eternului feminin. Ei sunt ambasadorii senzualitatii feminine, un punct de atractie al oricarei femei. Legat de forma sanilor, se mai afirma ca aceasta dezvaluie anumite trasaturi de caracter ale fiecarei femei in parte, dezvaluind despre ea si despre temperamentul sau lucruri pe care poate nici nu le banuia. Deplasat? Poate... Absurd? Mai mult ca sigur...
Cum ai putea sa evaluezi trasaturile unei femei dupa fisa clinica a anumitor particularitati ale corpului sau? Sunt insa afirmatiile unor cercetatori americani si concluziile specialistilor in sternomantie care sustin ca fiecarui tip de san si mamelon ii corespunde un temperament feminin specific care se diferentiaza la randul de la femeie la femeie. Sternomantia este o stiinta care a aparut in Spania in secolul al XVIII-lea conform careia putem citi personalitatea unei femei, aruncand o privire asupra formei sanilor. Iata care sunt cele cinci tipologii feminine in conceptia atotcunoscatorilor in sternomantie:
Tipologia sanilor indrazneti
Acei sani mici si obraznici care par ca sfideaza orice regula, apartin femeilor indraznete, spontane, care stiu sa cucereasca si sa se lase cucerite. Despre posesoarele unor astfel de sani se afirma ca sunt mereu gata sa seduca, sa uimesca, putini fiind cei care raman indiferenti in fata lor. In ceea ce priveste gusturile, optiunile si amorurile, persoanele care se incadreaza in aceasta categorie sunt eclectice. Sunt victime ale iubirilor fulgeratoare. Pline de curiozitate si atrase de tot ceea ce inseamna noutate si experiment, reclama mereu voia buna si tipa dupa libertatea de actiune. Reusesc in mod special in profesiile care necesita mobilitate si dinamism. Si cu toate acestea, de cele mai multe ori nu ele sunt cele care preiau initiativa in ceea ce priveste viata lor sexuala, ci partenerii lor. Iar imaginatia lor bogata cu greu poate fi starnita...
Tipologia sanilor in forma de para
Sigure pe ele, femeile cu sanii in forma de para sunt optimiste, cordiale, generoase si se pricep de minune sa atraga simpatia barbatilor. Stiu cum si cat trebuie sa vorbeasca, avand o usurinta innascuta in a convinge pe cei din jur de justetea propriilor opinii. Au o buna rezistenta fizica, iubesc eforturile, nu se tem de responsabilitati, iubesc si traiesc viata din plin, apreciindu-i micile placeri. In relatiile pe care le stabilesc cu barbatii, personalitatea lor puternica isi spune cuvantul. Un astfel de caracter, capricios si nabadaios uneori, poate speria insa barbatii. Pentru ele insa sexualitatea si sentimentele se afla pe acelasi plan, nefacand o diferenta clara intre iubirea adevarata si experientele erotice.
Tipologia sanilor conici
Pe buna dreptate se poate spune despre posesoarele unor astfel de sani ca sunt ambitioase. Reusesc de cele mai multe ori sa obtina ceea ce si-au pus in gand si in inima, fiind facute pentru a lua decizii si pentru a le pune in aplicare. Stau foarte bine la capitolele intensitate, curaj si vointa, insa atunci cand vine vorba de adaptabilitate au mult de pierdut. Adepte ale corectitudinii, aceste femei incearca sa isi tina sub control natura lor ardenta, fiind constiente ca atunci cand violenta interioara tasneste la suprafata, nu mai au nicio putere asupra ei. In unele cazuri, daca este scapata din mana, aceasta poate degenera in paranoia. Pe plan erotic, emana o senzualitate aparte mai ales ca stiu cum sa imbine iubirea cu placerea. De regula, sunt persoane fidele, preferand intotdeauna relatiile stabile aventurilor pasagere.
Tipologia sanilor in forma de mar
Sensibile si vulnerabile, femeile cu sanii in forma de mar traiesc mai mult sub amprenta senzatiilor anteriore si a amintirilor de mult apuse decat sub emotia prezentului. Se simt bine in singuratate, discutiile face to face cu persoanele din jur, lumea multa, aglomeratiile urbane provocandu-le panica si determinandu-le sa-si piarda promptitudinea. De asemenea, sunt foarte sensibile cu privire la aprecierile celorlalti legate de propria persoana. Pentru ca le lipseste increderea in propria persoana, capata constiinta propriei valori in urma evaluarilor pozitive, a cuvintelor frumoase si a vorbelor de incurajare venite din partea celorlalti. Au un spirit critic foarte dezvoltat, o intuitie extraordinara si o o inteligenta cu mult peste medie. In iubire, nu-si daruiesc sufletul prea usor. Nu pana cand nu isi gasesc un partener pe masura... In sternomantie se afirma ca in viata intima aceste femei dau dovada de frigiditate. Daca isi gasesc insa un partener care sa le trezeasca simturile cu adevarat, pot trai experiente de neuitat.
Tipologia sanilor in forma de vanata
Femeile din aceasta categorie sunt practice, diplomate, abile si pot jongla de minune cu componentele realitatii. Persoane oportuniste si pragmatice, femeile cu sanii in forma de vanata se adapteaza cu usurinta in orice imprejurare si stiu cum sa traga foloase din mai toate situatiile, placute si neplacute, cu care se confrunta. Nu au complexe legate de propria persoana, pe plan sexual sunt lipsite de inhibitii, dand dovada de multa originalitate si creativitate in acest domeniu. Si cu toate ca adora misterul si non-conformismul aventurilor de scurta durata, pot fi niste partenere de viata excelente. Pot desfasoara relatii de cuplu perfect normale in cazul in care au gasit un partener care sa le domine si sa le tina in frau caracterul nabadaios. "

Catzi dintre voi shtiatzi chestia asta ? a .. shi adaugare .. oare cat d obsedatzi o fi cei kre au facut acest studiu ?
THEO

2 comments:

iulian zaharia said...

vad ca esti si antigramatica din ceea ce scrie in header. "nu ai pentru ce sa fi"??? fii ba! fii! cu doi de "i".

THEO said...

ma bucur pt atentzia ta sporita :) pariez k ai o viatza foarte activa shi palpitanta dk n-ai altceva mai bun d facut decat sa observi greshelile gramaticale d p bloguri .. ms anyway pt observatzia facuta , o sa tzimem poate cont d ea :)