Saturday, August 25, 2012

Figurile Jocurilor Olimpice Londra 2012

       Dupa o ceremonie de deschidere grandioasa, cu regina Marii Britanii aruncata din elicopter, cu Mr. Bean, Sir Paul McCartney si multi altii, cu tot ce trebuie (in special dozele de umor britanic), au inceput Jocurile Olimpice 2012. Au fost multe chestii, probe spectaculoase, interesante, a fost ca deobicei o data la patru ani un festin sportiv gustat de tot mapamondul.

      Probabil noua cea mai cunoscuta figura este ceea a lui McKayla Maroney, gimnasta americana care a cazut in fund la a doua saritura si a luat doar argintul, in proba de sarituri, expresia ei de pe podium transformandu-se intr-un arhi cunoscut MEME pe site-urile de socializare, fapt demn de mentionat este ca tanara gimnasta de 16 ani a dat dovada de simt al umorului, fiind de acord si chiar incurajand noul ei statut inedit.


    
     Expresiile figurilor unor sportivi concentrati in schimb au speriat niste copii prezenti in tribune.

    Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii inca de la inceput nu a fost impresionata de zarba sportiva si cam galagioasa din fata ograzii sale.

      Usain Bolt a depasit inca o data viteza luminii, unii parteneri de cursa sustinand ca s-ar fi teleportat de la linia de start la cea de finish.


     Michael Phelps, inotatorul american care numai are loc unde sa-si depoziteze medalile de aur olimpice castigate. 

     Oscar Pistorius, alergatorul sud african, primul alergator fara picioare participant la olimpiada vreodata,  avand rezultate remarcabile.

       Yarisley Silva, cubaneza care a luat medalia de argint la proba de saritura cu prajina este favorita mea, a fost senzationala.

   Si ultimii, dar nu si cei din urma, singurii doi romani medaliati cu medalii de aur la Londra 2012, Alin Moldovan (tir), un necunoscut inainte de olimpiada, un mare campion dupa; si Sandra Izbasa (gimnastica-sarituri) cea care a suparat-o asa de rau pe dom'soara  McKayla Maroney. 

Sunday, August 19, 2012

Statia Meteo Varful Omu