Monday, December 27, 2010

One man town

Saturday, December 25, 2010

Hotel Transilvania




Daca tot am inceput sa-mi afisez gusturile in materie de lectura pe blog, mai postez prezentarea unei carti care mi-a placut si anume un roman despre un vampir scris de catre Chelsea Quinn Yarbro, intitulat "Hotel Transilvania". Actiunea se petrece in Franta secolului 18, unde o tanara domnisoara isi face aparitia in inalta societate a Parisului, unde intalneste pe misteriosul contele Saint-Germain. Romanul este piperat cu scene macabre, orgii, ritualuri satanisme si poate fi considerat daca vreti o buna lectura in aceasta perioada in care filmele si serialele cu vampiri sunt in voga.

Toti oamenii sunt muritori



Cautand de mult o carte care sa-mi starneasca interesul, acum ceva vreme am gasit intr-un anticariat de pe langa Universitate o carte intitulata "Toti oamenii sunt muritori" (Tous les hommes sont mortels), scrisa de Simone de Beauvoir (carte pe care am dat 2 lei, asta asa ca fapt divers). Cartea este foarte interesanta, fiind vorba despre o actrita de la Paris si un tip care se dovedeste a fi nemuritor, care nascut in 1279, a condus un oras, apoi o tara si un imperiu, s-a ocupat de stiinta, a facut revolutii pana cand, obosit de nemurirea lui, a dormit 60 de ani.

Tuesday, December 21, 2010

Doi zero unu unu

Si aproape s-a mai dus un an, 2010 isi taraie ultimile zile si urmeaza un 2011 poate mai reusit. Cu ocazia asta blogul ANTI TOT va ureaza un Craciun Fastacit si un An Nou plin de alcool, artificii si 2 luni la reanimare in caz de le combinati intr-un mod neadecvat. Sa bem si sa mancam ca porcii pentru ca acum 2010 ani probabil s-a nascut cel mai celebru pleata dintre toti, Jesus.. si apoi a facut multe smecherii. Si de Anul Nou sa ne imbatam ca chiorii sa ii stresam la maxim pe cei de la 112 si sa vomitam pe unde apucam, pentru ca hai sa recunostem ca asta ne place sa facem, pentru ca suntem niste animale proaste.