Thursday, August 27, 2009

Misterul puiului de “extraterestru”



Patru laboratoare au incercat cele mai noi metode: in zadar… Cercetatorii nu au reusit pana acum sa determine ADN-ul ciudatei creaturi descoperite in Mexic.
Faptul ca oamenii de stiinta nu au reusit sa stabileasca mostenirea genetica a vietatii, desi s-au folosit de toate metodele cunoscute, este o dovada in plus ca aceasta nu vine de pe Pamant, crede Jaime Maussan, ufologul care a facut publica toata povestea.
“La inceput am crezut ca este vorba despre o gluma proasta, poate despre o maimuta jupuita”, a declarat Maussan pentru cotidianul german Bild. “Am luat mostre de tesut, de os, par si piele, pe care le-am trimis la trei laboratoare din Mexic si unul din Canada. Niciunul nu a reusit sa identifice ADN-ul, concluzionand ca mostrele erau putrede”, a mai spus Maussan.
Puiul de “extraterestru” a ajuns in mainile lui Maussan dupa moartea subita si stranie a fermierului care l-a descoperit. Ufologul a convins-o atunci pe vaduva sa trimita probe la laborator.
Testele efectuate pana acum arata ca, intr-adevar, creatura este ceva nemaivazut: cu pielea extrem de fina, iar ochii, creierul si urechea interna mult mai pronuntate decat la primate.

Sursa: stirileprotv.ro

Tuesday, August 25, 2009

Nici darul de la un australian nu-i semn bun

Fair-play-ul face parte din joc, insa de multe ori dorinta de a castiga trece inaintea acestui deziderat nobil. S-a întamplat recent la un meci dintre doua echipe australiene, South Melbourne si Sushine Georgies. La o faza de joc, un fotbalist de la Sushine s-a accidentat, iar centralul a intrerupt meciul, pentru ca acesta sa poata primi ingrijiri medicale in afara gazonului.

Meciul s-a reluat cu un aut, executat de Fernando De Moraes, mijlocaş la echipa adversa, South Melbourne. De Moraes a executat aut-ul si a trimis balonul inspre goolkeeper-ul lui Sushine, ca un gest frumos de fair-play. Goolkeeper-ul i-a multumit adversarului sau, insa apoi a regretat gestul. Neatent, a lasat balonul sa "curga" pe langă el, moment in care Fernando s-a "schimbat" total. A considerat ca si-a facut datoria si i-a suflat balonul de sub nas golkeeper-ului care se astepta la orice gest, dar nu la acesta, din partea unui adversar "fair-play".

Fernando a inscris pe langa portarul surprins, apoi s-a bucurat ca la un gol de zile mari. Pâna la urma a avut si motive, pentru ca reusita sa a fost singura din meci!

Friday, August 21, 2009

Poza de Romania

Thursday, August 20, 2009

E ziua lor, ziua bozgorilor

Azi 20 august, vecinii nostrii unguri sarbatoresc ziua lor nationala. Desi nu sunt un mare admirator al lor, mai ales a ungurilor stabiliti in Romania, am decis sa fiu un om de treaba si sa postez imnul national al Ungariei cu ocazia aniversarii lor. La multi ani bozgorilor!! Si sa nu uitam ca in 2010 Ungaria va disparea de pe harta in locui ei aparand o mare.


Imnul Ungariei
Vezi mai multe video din Politica

Sunday, August 16, 2009

Concert Scorpions in Romania pe 5 noiembrie


La un an de la ultima vizita in Romania, trupa germana Scopions revine in Bucuresti, informeaza alnostru.ro via Hotnews.ro. Evenimentul se numeste Europe - Love Will Keep Us Alive si va avea loc pe 5 noiembrie, la Romexpo. Concertul va fi deschis de cel mai mare solist vocal din Ungaria, Varga Miklos, cu piesa Europe, cantata in limba engleza. Tot in deschidere va canta si formatia Proconsul.

Trupa Scorpions s-a infiintat in 1965 si este compusa din Klaus Meine (voce), Rudolf Schenker (chitara), Matthias Jabs (chitara), James Kottak (tobe) si Pawel Maciwoda (bas). Printre cele mai cunoscute piese ale trupei se numara cantecele Wind Of Change, Still Loving You si Send Me An Angel.

Concertul Europe - Love Will Keep Us Alive doreste sa promoveze "valorile europene si ideea ca numai impreuna in dragoste putem crea o casa de piatra numita Europa".

Friday, August 14, 2009

Rock City Open Air.. esec total si jalnic


Dupa amaratele de festivaluri gen Cernavoda River Fest si Bucharest Rock Arena, care au fost anulate din diverse motive penibile, au fost genul de proiecte prea mari si prea indraznete pentru mentalitatea si gandirea romanilor. Asa s-ar putea descrie si Rock City Open Air Fetesti, care a promis multe si late, dar in final a fost o mare dezamagire pentru putinii fani ai black metal-ului si death-ului din Romania. In primul rand consider ca s-a gresit grav, atunci cand s-au stabilit pretul biletelor, find unul cam exagerat, find mai scumpe chiar decat la Wacken Open Air (the mecca of heavy metal) si romanii nu s-au prea inghesuit. Au fost vandute in total vreo 800 de bilete, dintre care 300 erau cele impartite la trupe. Si care trupe au primit 6 sau chiar mai multe bilete de membru de trupa, bilete find gratis, cu scopul ca membrii trupelor sa le ofere amiciilor sa vina sa-i vada in concert, dar marea lor parte a acestor membrii de trupe de garaj de la noi au vandut biletele amiciilor cu un pret egal cu cel pe care il puteai cumpara si in mod normal. Deci practic aici, organizatorii au fost foame de bani, membrii trupelor romanesti de trei paduchi de garaj au fost si ei foame de bani si astfel rezulta mentalitatea romanului caruia ii sticlesc ochii dupa bani, nu dupa pasiunea pentru muzica. Probabil se asteptau sa cante in fata unui public de 20.000 de oameni si sa vina cine stie ce casa de discuri norvegiana si sa le propuna un contrac fabulos, ca vai ce tari sunteti voi blackerasi si deatherasi simpatici care nu cantati pe note muzica, ci pe tabulaturi, de aici rezultand si profesionalismul si pasiunea lor fata de muzica. O alta greseala a fost umplerea celor 4 zile de festival cu tot soiul de trupe de care n-a auzit nimeni, probabil daca erau doar trupele mari festivavul ar fi avut loc, asa cine draq ar da bani sa vada niste trupe facute peste noapte, care fiecare zdrangane si zbiara in legea lui, iesind un fel de sunet asemanator cu cel cand trece cireada de vaci si porci linia ferata. Immortal, Mayhem si Amon Amarth, observand ca acest festival nu atrage prea multi oameni, au hotart sa se retraga inainte de a fi parte la un proiect trist si esuat undeva in pustietatea Baraganului romanesc.

Tuesday, August 11, 2009

ZZ Top in concert la Bucuresti


Concertul ZZ Top de la Bucuresti reprezinta o premiera absoluta pentru Romania si face parte din turneul "Double Down Live" 2009.

Dupa un turneu exploziv alaturi de Aerosmith in vara lui 2009, ZZ Top se pregatesc sa cucereasca Romania in octombrie cu sound-ul lor incofundabil, in cadrul ZZ TOP European Tour 2009! Turneul ZZ TOP trece prin Cehia, Germania, Danemarca, Norvegia, Suedia, Marea Britanie si Belgia.

Legendarii muzicieni promit un show de exceptie in Bucuresti, in binecunoscutul lor stil texan: nu vor lipsi palariile de cowboy, riff-urile de chitara si hit-urile care i-au consacrat. Locatia exacta si preturile biletelor nu au fost inca stabilite.

Monday, August 10, 2009

ANTI TOT are valoare

Buna ziua,


Ne prezentam SC *** SRL firma de webdisign cu adresa ***. Suntem interesati de serviciile domnului Dorin (dorin_1024@yahoo.com) mai exact cumpararea contului google cu respectivul blog www.anti-tot.blogspot.com in schimbul sumei de 800 euro !!!Aducem la cunostinta prin nerespectare platii vom suporta consecintele !


Va multumim

Tranzactia n-a mai avut loc, dar micutul si simpaticul meu blog valoreaza 800 de euro.

De-ale vietii


Stateam azi, asa de dimineata dupa clasica tigare de good morning to myself, m-am holbam pe niste bloguri aleatorii. Am observat ca mai toti se lauda, ca ori ce viata buna au, ca ce fain a fost la mare la soare si fetite goale, ori cat de mult pot sa bea (chiar 2 litrii de vodka unii), sau tot soiul de chestii de genu. In general lauda de sine nu miroase bine. Vara nu e tocmai anotimpul meu favorit, disconfortul termic al caldurii exagerate imi provoaca in marea parte a timpului o lene crunta. M-am gandit eu ca nu ar strica sa ma laud si eu, daca toata lumea o face, what the hell, it's a free country, eu n-o sa va zic cat am agatat, sau cat am baut, pentru ca banuiesc ca toti facem lucrurile astea, nu mi se par motive prea mari de lauda doar daca ai vreo 15 ani si tocmai ce ai realizat ca exista o lume dincolo de usa de la intrare. Vara asta n-am facut mare branza, nu am fost in nici un trip, nu am pierdut noptiile mai de loc, ba chiar am avut si un job. Inceputul verii l-am petrecut invatand geografie pentru a da la Universitate in Bucuresti, am reusit sa iau 10 in admitere si sa intru fara mari probleme. Asa ca din toamna o sa bantui strazile capitalei zilnic, another town, another place.. tra la la..

Saturday, August 8, 2009

CFR o sa bage viteza


Un comunicat lansat recent de membrii consiliului de organizatie al Cailor Ferate Romane (CFR) sectia Calatori, promit ca in tentativa lor de a invinge pe ruta Bucuresti - Constanta pe nea Gicu cu caruta sa si pe melcul Bob, au un plan top secret. SNTFC CFR Calatori va organiza pe 18 septembrie o procedura de licitatie deschisa, ce are ca obiect achizitia de „Locomotiva electrica noua, apta sa circule cu viteza maxima de 200 km/h”. Pretul minim oferit de CFR Calatori este de 9,4 mil. lei (2,2 mil. euro) , iar pretul maxim 28,2 mil. lei (6,7 mil. euro).
Procedura de licitatie se va finaliza cu incheierea unui acord cadru pe o perioada de 24 de luni, iar criteriul de atribuire va fi pretul cel mai scazut.
Singurul loc in care un tren poate atinge viteza de 200 km/h este poligonul de Incercari Feroviare de la Faurei, inaugurat anul trecut de fostul ministru al Transporturilor, Ludovic Orban. Totusi decizia se justifica in contextul in care anul viitor urmeaza sa fie finalizate lucrarile de modernizare a tronsonului de cale ferata Bucureti-Constanta, pe care se va putea circula cu 200 km/h.
Dar oare vor rezista actualele vagoane la o asa viteza nemaivazuta pe ale noastre sine ferate?
Si cu naiba o sa mai fumez eu in tren cu usa deschisa la viteza asta?

Ghidul microbistului


Cu pe putin 10 canale care transmit meciuri de fotbal, viata pentru un microbist inrait care sta cu telecomanda intr-o mana si cu berea rece in cealalta, tocmai ce a devenit mai dulce. De acum se pare ca are toate motivele sa nu se mai ridice din canapeaua sa si sa se holbeze la o pajiste verde cu baieti in sorturi transpirati fugarindu-se dupa o basica umpluta cu aer. . Cu o gramada de meciuri in weekend si in timpul saptamanii, efectiv nu mai exista macar o zi fara ca pe vreun post tv sa nu se transmita live vreun meci de fotbal. Problema ar fi ca nu poti avea in acelasi timp Digi Sport si GSP TV cu BOOM TV, ceea ce probabil pentru acei oameni pasionati de uitatul la tv la fotbal este o problematica destul de grava. Oricare ar fi echiva voastra favorita, asezati-va comod in canapea/fotoliu, deschide-ti o bere rece si tipati, injurati si comentati 90 si ceva de minute cu voie buna si spor, numai sa nu uitati, "nu loviti televizorul, el nu are nici o vina ca echipa nu joaca bine".

Wednesday, August 5, 2009

Cand animalele pleaca la razboi


Nu e sufiecient ca "omul" din ura sau din dorinta de a avea mai mult a creat razboiul, dar in acest razboi implica si fiinte care nu cunosc termenul de a ucide pentru altceva mai mult decat simpla sa supravietuire.
In majoritatea lucrarilor de specialitate despre adaptarea omului la mediul inconjurator, la evolutia si la progresul sau, enumerarea deprinderilor definitorii umane vizeaza negresit si “imblanzirea animalelor”. Oamenii si animalele convietuiesc, probabil, de zeci de mii de ani intr-o relatie (aproximativ) armonioasa, bazata pe exploatarea celor din urma de catre cei dintai. Prin urmare, nu ar trebui sa ne surprinda ca, de-a lungul timpului, animalele au fost "recrutate" de chiar fortele armate ale diverselor state si folosite strategic in razboaiele purtate impotriva inamicilor. De multe ori intr-un mod absolut surprinzator. Astfel oamenii au creat din animale niste instrumente de razboi cum ar fi:
Pisicile-bombe.
Sobolanii detectori de mine.
Delfinii ucigasi.
Insectele militare.
Liliecii-bombardiere.
Caii de razboi.
Cainii de razboi.
Nu mi se par normale astfel de practici, bietele animalute nu trebuie implicate in macest macel pentru profit financial al unor conducatori cu vise marete de glorie.

Cutremur de 5,5 grade pe scara Richter, in Marea Neagra


Un cutremur cu magnitudinea de 5,5 pe scara Richter s-a îinregistrat, miercuri dimineata, in zona de granita romano - bulgara, intensitatea resimtita in Bucuresti fiind de trei - patru grade, potrivit comandamentului de la Institutul National de Fizica Pamantului (INFP).