Thursday, July 30, 2009

Ceva gen parkour

Monday, July 27, 2009

Modele impiedicate

Compilatie fotomodele in actiune - Faceplanturi si alunecari de pe tare.ro

Tuesday, July 21, 2009

Ai plati 23.148 de trilioane de dolari pentru un pachet de tigari?


Evident ca nimeni nu ar plati aceasta suma pentru un banal pachet de tigari, cu atat mai mult cu cat nu exista nicio persoana in lume care sa posede o asemenea suma. Si totusi...
Josh Muszynski, un barbat din Statele Unite ale Americii a platit, fara sa stie, exorbitanta suma pentru un pachet de tigari cumparat dintr-o benzinarie. Atunci cand a intentionat sa isi refoloseasca propria carte de credit, barbatul a fost socat sa observe un deficit de 23.148.855.308.184.500 de dolari.
„Am crezut ca o persoana rau intentionata mi-a folosit cartea de credit. M-am gandit ca a cumparat intreaga Europa cu ea”, a declarat Muszynski.
Barbatul a incercat sa ii explice situatia celui care i-a vandut pachetul dar acesta s-a declarat neputincios. Nici macar dupa doua ore de discutii cu reprezentatii Bancii Americii, Muszynski nu a primit o explicatie asupra celor intamplate. Dupa 24 de ore insa, acesta a fost instiintat ca deficitul a fost sters si ca totul s-a intors la normal.

Monday, July 13, 2009

Carmen Electra vine in Romania


Weekend-ul viitor, vedeta Playboy Carmen Electra va fi invitata sa incinga atmosfera in clubul Bamboo din Mamaia. Daca aveam bani si fite as fi fost vesel la aflarea vestii asteia, dar nu prea am asa ceva, asa ca o sa-mi iau o inghetata si o sa ma multumesc cu atat. Catalin Botezatu a aranjat venirea actritei sexy, care va fi cazata la luxosul hotel Rex, unde a fost gazduit si Akon in 2006. Au trecut doar cateva zile de cand Carmen si-a aratat sanii pe scena in timpul show-ului "Crazy Horse Paris", la MGM Grand din Las Vegas... si romanul spera si el la acelasi tratament vagabontesc, asa ca o sa spere ca va fi la fel de libertina si pe litoralul romanesc, doar sa nu fie buzunarita si apoi violata de tigani, ca sa simta ospitalitatea specifica bastinasilor de apa sarata.

Sunday, July 12, 2009

Loto 6/49


Trebuie sa alegi 6 numere din 49 in total. Castigul pentru gasirea a 6 numere corecte creste pana cand cineva castiga potul cel mare. Pentru cultura ta generala, numarul total posibil de variante este 13.983.816. Daca se fraudeaza, asta este numai din punctul de vedere al jucatorului, caci legea jocurilor de noroc permite asta cu conditia ca un anume procent din castiguri sa mearga la premii. Don't belive it, cititi legea. Nici o strategie bazata pe sisteme de joc nu e viabila, in toate sistemele ramine o variabila mare care se traduce in sume imense cheltuite saptamina de saptamina. Sistemele de joc se bazeaza pe legea numerelor mari ,adica daca ai suficiente resurse si joci fara intrerupere vei prinde cele 6 numere cistigatoare, dar in realitate nu-ti vei recupera investitia pentru ca sistemul iti garanteaza ca vei prinde 6 numere nu si cati bani vei cistiga. Poti sa prinzi numerele cistigatoare atunci cind reportul e de doar 10 miliarde in conditiile in care tu ai bagat citeva zeci pina atunci. Si acum despre frauda extragerilor. Loteria fraudeaza extragerile, dar nu asa cum ne gindim noi cu telecomenzi sau cu bile masluite. Nu , nici pe departe. Frauda e posibila datorita nivelului avansat al tehnicii actuale si se bazeaza exclusiv pe calcule fizice si matematice. Se stie sigur ca in conditii identice de desfasurare daca se cunosc marimile ce intervin intr-un proces se poate prevedea rezultatul acelui proces de fiece data. Astfel avem urmatoarele date si marimi cunoscute foarte bine, volumul bilelor , greutatea bilelor, densitatea bilelor, gradul de aderenta a bilelor, volumul incintei in care are loc amestecarea, forma incintei, aderenta ei, forta curentului de aer care amesteca bilele etc. Cunoscand ca bilele pornesc intotdeauna din aceeasi pozitie cu ajutorul camerelor de filmat cu viteza mare de captura , prin marcarea bilelor sa reusit urmarirea traiectoriilor fiecarei bile in parte creindu-se astfel un pattern de miscare pentru fiecare bila in parte in functie de varierea curentului de aer suflat. Cu ajutorul computerelor performante s-a pus la punct un mijloc de influentare a traiectoriilor bilelor spre rezultatul dorit. Totul este calculat matematic si fizic. Chiar daca mai ramine loc de o eroare de 10% tot se pot manipula extragerile.In conditiile tehnicii de azi nu se poate organiza o loteerie 100% sigura. Daca sunt sau nu adevarate informnatiile pentru Loto 6/49 habar nu am si sincer nu ma intereseaza, pentru ca mi se pare o porcarie de joc, cu toti vrem sa castigam o caruta de bani deodata din bulan, dar slabe sanse sa se intample asa ceva. Sunt in schimb curios ce ar face careva daca ar castiga la Loto. Ce fa-ti cumpara? V-ati schimba numele? Ati pleca in alta tara? V-ati lua 10 neveste? Eu cred ca daca as castiga vreodata, slabe sanse insa pentru ca nu bag bilete la Loto, mi-as cumpara o insula pustie, as lua o rezerva mondiala de Coca-Cola rece ca gheata si o rezerva mondiale de tigari.

Monday, July 6, 2009

Bad train

Un om care protesta pentru ceva pe un tren de pe undeva prin Asia, atinge linia de inalta tensiune si se face scrum.


Fetita lovita de tren.

Saturday, July 4, 2009

Braziliana brazilianului



Brazilia - Romania 12-0 la futsal si un gol exceptionat marcat de brazilieni.

Angela Gossow




Angela Nathalie Gossow, nascuta pe 5 noiembrie 1974 in Cologne, Germania, este actuala vocalista a trupei suedeze de metal death melodic Arch Enemy. Interesant este faptul ca ea a ajuns solista trupei dupa ce in timpul unui interviu pentru un site german cu membrii trupei suedeze, la final le-a oferit un demo de-al ei. In 2000, dupa o auditie a devenit vocea principala a celor de la Arch Enemy si una dintre putinele femei care a reusit sa se faca cunoscuta in acest gen de muzica.