Monday, January 26, 2009

Sezonul de reduceri


In plina perioada de reduceri toate vitrinele magazinelor cu produse de sezon sunt acoperite cu tot soiul de anunturi colorate cu -20%, -50%, -75%, -80% sau orice alt procent apropiat cat mai mult de -100%, prin care se anunta reducerile. Exact ca si in cazul sezonului de vanatoare sau a celui de pescuit, oamenii dau navala si profita de ocazie. Aceste cadouri, "after Christmass special" al comerciantiilor, care astfel prin intermediul reducerilor intentioneaza sa scape de produsele de sezon (in prezent cel de iarna) din stocuri. Acum este o perioada buna pentru oricare suflet nemuritor obisnuit sa achizitioneze mult visata camasa sau mult visatii patofi, la care a salivat nu cu multa vreme in urma, dar a carui pret pe atunci nu-i suradea.

Friday, January 23, 2009

Unele lucruri merg doar pana la o anumita varsta



Intrebare

Tu cati bani ai obtinut stand in fata pc-ului si prin ce metode ?
* Motivul intrebarii: curiozitatea.

Wednesday, January 21, 2009

Concerte interesante confirmate

- 7 februarie: Sepultura - Sala Polivalenta, Bucuresti;
- 10 februarie: Sting - Sala Palatului, Bucuresti;
- 17 februarie: The Rasmus - Hard Rock Cafe, Bucuresti;
- 16 martie: Soulfly - Sala Polivalenta, Bucuresti;
- 16 mai: Depeche Mode - Parcul Izvor, Bucuresti;
- 4 iulie: BESTFEST 2009 - Complexul Romexpo, Bucuresti: Motorhead;
- 5 iulie: BESTFEST AFTERSHOCK 2009 - Complexul Romexpo, Bucuresti: Manowar.
... a da, si Tristania, care e confirmata la Artmania 2009, Sibiu.

Ruinele - Scott Smith


CU 1000 DE ANI IN URMA, AICI ERA UN LOC DE SACRIFICIU ... LA FEL SI ACUM
Straniu, terifian, fascinant - primul roman a lui Scott Smith dupa bestsellerul "Un plan simplu". Ruinele urmareste povestea unor americani proaspat iesiti de pe bancile facultatii, care vor sa petreaca o vacanta placuta si relaxanta pe plajele Mexicului, la Cancun. Convinsi de noul lor prieten german sa porneasca in cautarea fratelui acestuia, grupul se indreapta spre niste ruine maya izolate, locul unui renumit sit arheologic. Curand, pierduti in jungla si inspaimantati de semnele rau prevestitoare care ii avertizeaza ca se indreapta spre pericole necunoscute, cei patru ajung sa regrete amarnic decizia de moment, caci ororile care ii asteapta sunt de-abia la inceput. Smith construieste suspansul prin acumuarea lenta a detaliilor semnificative, pana la punctul culminant, cand amenintarea mortala incepe sa-si ia tributul, iar supravietuirea este doar o cursa fara sanse de reusita impotriva unei prezente stranii, inselatoare, infioratoare...
Acesta este prezentarea uneia din probabil celei mai reusite carte care am citit-o vreodata, va asigur romanul este demential.